Hlavní obsah

Audi odhaluje model Q8 ve filmu a na skicách, přední část bude hodně výrazná

Novinky, maž

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Audi pojalo odhalení svého největšího a nejluxusnějšího SUV Q8 ve velkém stylu - postupně zveřejňuje části akčního filmu v hollywoodském stylu, ve kterém si zahrála i Q8. Nově německá značka ukázala skicu přední části, která naznačuje mnohé z vnějšího designu.

Audi Q8Video: Audi Media TV

 
Článek

Vnější design je velmi výrazný - obří je maska chladiče s typickým šestiúhelníkovým tvarem, výrazněji jsou tvarované i spodní části nárazníku. Proti Q7 bude větší sourozenec o něco emotivnější, více skloněná střecha zase přinese tvary podobné kupé (jinak bude Q8 samozřejmě pětidveřová).

Nový model je postavený na stejných základech jako Lamborghini Urus nebo nový VW Touareg, v rámci motorizací tak předpokládáme šesti- a osmiválce. Interiér pak dle špionážních fotografií nabízí to samé co model Q7.

Auto na podvozku MLB Evo se představí v úterý 5. června v Číně. Nejlidnatější země světa bude pravděpodobně i největším odbytištěm. První novinářské jízdy se uskuteční vzápětí v exotickém Chile.

Foto: Audi

Audi Q8 (skica)

Foto: Audi

Audi Q8

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám