Hlavní obsah

Američanka zapomněla na rozbité okno a vjela do mycí linky

Základní pravidlo používání myček, ať už automatických linek či ručních „wapek”, je jednoduché - ujistěte se, že máte zavřená všechna okna. Nejmenovaná řidička v aljašském Anchorage se o tom přesvědčila doslova na vlastní kůži.

Foto: Profimedia.cz

Mycí linka (Ilustrační foto)

Článek

Podle popisku videa, zveřejněného 2. dubna, chtěla nejmenovaná řidička v pátek 27. března umýt svůj Nissan v mycí lince, kde je auto taženo pásem skrz kartáče. V autě nebyla sama, vezla své dvě děti, ale nikdo si neuvědomil, že okno řidičových dveří nefunguje, jak má, dokud nebylo pozdě.

Okno bylo totiž zaseknuté v polovině dráhy, jak je ostatně ve videu docela dobře vidět. „Před myčkou jsme měli s oknem nějaké problémy, ale úplně jsme na to zapomněli, než jsme tam přijeli,” uvádí autorka videa, sedící na sedadle spolujezdce.

Jak správně umýt auto? Zásady vhodné jarní očisty

AutoMoto

Snaha řidičky zavřít okno nebyla malá, dokonce ji slyšíme vůz povzbuzovat: „No tak, auto,” říká zkraje videa. Jenže to bylo k ničemu, a tak se alespoň pokusila okno zakrýt bundou.

Samozřejmě to příliš nefungovalo. „Výsledkem byl promočený interiér a velmi úsměvný zážitek,” dodává autorka videa. Aby taky ne; navíc si člověk takovouhle zkušenost dobře zapamatuje a okno nechá rychle spravit.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám