Hlavní obsah

Američan Ken Block pořádně pogumoval britský asfalt

Novinky, fra

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Anglický Goodwood každý rok hostí ohromný Festival rychlosti, kde se představují ta „nej” auta z celé planety. Ale aby jim tam lítal americký floutek s americkým speciálem a gumoval letiště kolem Supermarine Spitfighter, to je trochu neanglické.

Známý závodník Ken Block vytáhl svou driftovací bestii a udělal pořádné promo na novou hruVideo: Forza

 
Článek

Kam až tohle půjde? Bude Ken Block příště gumovat náměstíčko před muzeem Ferrari? Všechno je možné. Zvlášť když to zprodukují a zaplatí lidé od herního průmyslu, konkrétně ze hry Forza Horizon 4, kde je možné také potkat Kena Blocka s jeho Fordem Mustang z roku 1965.

Ano, tohle video, které je zajímavé z několika důvodů (třeba i kvůli nepříliš vtipnému vtipu s příliš velkým stopařem) není žádná produkce klasického blockova týmu Gymkhana, ale pouták na novou hru. V něm se Ken Block prohání kolem klasických starých vozů, jako je Mini Cooper, moderních sporťáků jako McLaren, kolem výše zmíněné legendární stíhačky, aby nakonec pozval na Forzu Horizon 4.

Tak se alespoň potěšte pohledem na jeho speciál, který jezdí na metanol, má výkon asi 1400 koní (1043 kW) a pohon všech kol.

Reklama

Výběr článků

Načítám