Hlavní obsah

Vynechat a zesměšnit: Nissan si svůj frankfurtský autosalon postavil uprostřed pole ve Francii

Novinky, laz

Když Nissan poutal na novou generaci crossoveru Juke, internetem kolovaly informace, že premiéru zažije na autosalonu ve Frankfurtu. Tam japonská značka chyběla, ve Francfortu se ale ukázala.

Nissan Juke: premiéra ve FrancfortuVideo: Nissan

 
Článek

Marketingu se dnes meze nekladou. Působí však přinejmenším zvláštně, když se automobilka rozhodne vynechat frankfurtský autosalon, aby se jej poté snažila vlastně tak trochu shodit.

Foto: Nissan

Stánek Nissanu ve Francfortu

Řeč je o Nissanu, který nový Juke nepředstavil ve Frankfurtu, ale ve stejném zářiovém termínu u francouzské obce Francfort v regionu Charente-Maritime. Na zdejším poli nechybí pěkný zastřešený stánek se dvěma exempláři.

Nissan na místo láká na facebookové stránce, nejprve tam pozval vybrané francouzské majitele stávající generace Juku. Vtípek chutná poněkud kysele, pokud si uvědomíme, že takhle nějak vlastně vypadá budoucnost. Automobilky ve velkém tradiční autosalony opouštějí a soustředí se na vlastní prezentaci.

Foto: Nissan

Uvnitř najdete dva Juky nové generace.

Ve Frankfurtu nad Mohanem tak letos například chyběly značky jako Abarth, Alpine, Alfa Romeo, Aston Martin, Cadillac, Citroën, Dacia, DS, Fiat, Infiniti, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Peugeot, Rolls-Royce, Subaru, Suzuki, Toyota či Volvo a další.

Reklama

Související témata:

Související články

Nissan Juke v nové generaci odhalen

Mysleli jsme, že nová generace Nissanu Juke bude zcela jiná. Pár tajnosnubných fotografií to naznačovalo. Jenže odhalené auto ukázalo, že jde o moderní a dost...

Výběr článků

Načítám