Hlavní obsah

Bentley poodhaluje novou generaci limuzíny Flying Spur

Novinky, fra

Je pochopitelné, že nový model Bentley Flying Spur musí být luxusnější než jeho předchůdce. Bentley tak dává k dobru malou ochutnávku toho, jak moc to bude luxusní auto. Je na co se těšit.

Nový interiér Bentley Flying SpurVideo: Bentley

 
Článek

Jen krátký náhled na výplň dveří ukazuje, že tady si opravdu designéři dost vyhráli. Plastický diamantový vzor na kůži, leštěný kov, dřevěné obložení a doplňky v černé piano barvě prostě musí nadchnout každého potencionálního kupce. A nejen je. Každý, kdo má rád auta, v tomhle musí vidět opravdovou krásu.

Flying Spur bude auto, které coby klasická limuzína menší než vrcholný Mulsanne nabídne opravdu nebývalý luxus. Tak, jak to má být u téhle značky. Luxusní, ale také k tomu sportovní. Bentley jsou totiž auta, která si majitelé častěji řídí sami, než aby měli řidiče. Počítá se, že takhle to bude i u Flying Spur.

Foto: Bentley

Bentley Continental Flying Spur

Pod kapotou bude pracovat dvanáctiválec do W s objemem 6,0 l, který už dnes známe z modelu Continental GT. Jeho výkon je 466 kW (625 koní). Samozřejmě že bude i vidlicový osmiválec o objemu čtyři litry s dvojicí turbodmychadel. Ten bude mít 404 kW (542 koní). A následovat v zatím neznámém časovém horizontu bude i plug-in hybridní verze. Stejně jako její nástup neznáme ani její charakteristiky.

Bentley Flying Spur bude oficiálně představen někdy kolem autosalonu ve Frankfurtu, i když předpokládáme, že online představení přijde už dříve. První vozy by měly dojet k zákazníkům někdy na začátku příštího roku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám