Hlavní obsah

Jen chvíle nás dělí od představení vylepšeného Audi TT

Novinky, fra

Oblíbené kupé Audi TT bude mít zanedlouho premiéru. Očekávali jsme, že novinka přijede na autosalon do Paříže, ale uvolněné fotografie naznačují, že firma spíše vypustí vše v průběhu dní či hodin, aby měl v okurkové sezóně více pozornosti.

Foto: Audi

Lákadlo na nové Audi TT

Článek

V Evropě má Audi TT nezpochybnitelné postavení. Je to jedno z nejlépe prodávaných kupé na většině důležitých trhů a třeba v Německu dokáže porážet i některé rodinné hatchbacky. Z toho je jasně vidět, že TT je pro Audi více než důležitý vůz. Jeho nová faceliftovaná generace tak přijde během chvíle.

Co bude nového? Z těch tří fotografií toho moc nevyčteme. Víme, že bude mít novou grafika LED světel, a to jak předních, tak i zadních. Stejně i vzadu přijdou nové velké výdechy vzduchu od brzd a vepředu se zase trochu změní rozložení poměru masky chladiče a dalších vstupů vzduchu.

Foto: Audi

Pod zadními světly je nový výdech vzduchu

Foto: Audi

Z tohoto pohledu nic nevypozorujeme

Interiér pravděpodobně zůstane nedotknut nebo získá nějaké další moderní vychtávky v rámci infotainmentu. Otázkou je, co se stane pod kapotou. Audi chce určitě vytahat z nabídky všechny motory, které nesplňují nebo nebudou splňovat emisní limity. Jedno je tedy jisté – dvoulitr se 169 kW bude pokračovat na většině trhů, zato starší osmnáctistovka, která ještě někde tvořila nabídku (včetně ČR), by mohla odejít na odpočinek.

Foto: Audi

Audi TT RS

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám