Hlavní obsah

Nový Ant Man skýtá dost možná nejkurióznější honičku aut poslední doby

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Šedý sprinter musí v novém filmu Ant Man a Wasp uniknout padouchům v ulicích San Franciska. Nečekejte ale recyklát Bullittova případu, tahle dodávka má v rukávu trik - technologii zmenšování Hanka Pyma. Product placement stranou, tahle honička bude stát za to.

Foto: Mercedes-Benz

Skutečný Mercedes-Benz Sprinter (na snímku) nemá technologii zmenšování ani mezi příplatky.

Článek

Když se řekne „honička v ulicích San Franciska”, filmoví fajnšmekři a fanoušci rychlých kol si vybaví Bullitta - a nejen proto, že nám ho Ford speciálními edicemi Mustangu často připomíná. Ovšem v blížícím se sequelu Ant Mana se dočkáme něčeho dost podobného, jak ukazuje trailer zveřejněný před několika dny.

Zkraje to vypadá na standardní honičku - Evangeline Lilly jako Wasp (česky Vosa) v šedém Mercedesu Sprinter uniká padouchům, řídícím, jak jinak, velká SUV. Jenže má v rukávu trumf - technologii rychlé změny velikosti, aplikovanou na celé auto, ne „jen” na člověka.

Samozřejmě díky tomu má nad padouchy, v čele s Waltonem Gogginsem, řádně navrch. Ze stránky automobilových honiček ale máme před sebou dost možná nejkurióznější honičku posledních let. Film Ant Man a Wasp jde do kin v tomto týdnu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám