Hlavní obsah

Pekelně široký Ford Focus RS pochází z Kanady

Novinky, fra

Aby auto vypadalo hodně extrémně, potřebuje mít široké blatníky a v nich velká kola. To „umí” tuningová firma Liberty Walk, ale třeba v Kanadě je Fortune Automotive Design Inc., která dokáže takhle předělat i Mazdu 3 MPS nebo Ford Focus RS.

Foto: Fortune Automotive Design

Fortune Flares Ford Focus RS/ST

Článek

Někdo chce, aby tuning byl neviditelný. Těmto autům, které vypadají docela obyčejně a na silnici si pak podají třeba BMW M3, se říká sleepers (spáči). Opačný extrém je udělat tuning co nejviditelnější.

Pořádná křídla, nárazníky, super lak a v tom „nej” případě i extrémní blatníky, které vypadají jak boule svalů na těle kulturisty. Značka Fortune Flares pak nabízí právě tenhle extrém, který je zcela jasně inspirovaný japonským tuningem a značkou Liberty Walk.

Foto: Fortune Automotive Design

Fortune Flares Ford Focus RS/ST

Pakety, které nabízí, sednou třeba na starší Mazdu 3 MPS nebo Ford Focus RS (2016-2018) a Ford Focus ST (2012-2018). Připravené pakety RSR Mk3 Edition Widebody Kit a STR Mk3 Edition Widebody Kit v deseti dílech rozšíří auta o 70 mm na každé straně. Samozřejmostí jsou přiznané šrouby nebo proříznutí blatníků.

Pokud byste si chtěli kit pořídit, zatím se musíte spokojit s předobjednávkou za 980 dolarů (asi 20 000 Kč), což je 50 % z celkové ceny. Samozřejmě v tom nejsou zahrnuta kola.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám