Hlavní obsah

Kanaďan postavil auto ze sněhu. Policie ho chtěla pokutovat za špatné parkování

Lze dát pokutu za parkování hromadě sněhu? I když ona hromada vypadá jako skutečné auto a nachází se na místě, kde se parkovat nesmí? Vtipálek z kanadského Montrealu se rozhodl to zjistit, na ulici tak zformoval hromadu sněhu do tvaru sporťáku.

Foto: Profimedia.cz

Tady je pod sněhem opravdu auto. V Montrealu to byl jen sníh. (Ilustrační foto)

Článek

Představte si, že je ve vaší ulici spousta sněhu a je tam z nějakého důvodu zakázáno parkování, místa je ale dost. S takovou situací se setkal i jistý kanadský vtipálek. A rozhodl se vystřelit si z policie.

Z hromady sněhu postavil „auto” – skulpturu, která připomínala automobil zasněžený od pneumatik po střechu. Postavil ho tam, kde by normální auto dostalo pokutu, ať je na něm sněhu, kolik chce.

A pak jen vyčkal, než přijede policie a pokusí se „autu” dát za stěrač pokutu. Dokonce i stěrač byl připraven, všimnete si toho na fotkách – kde by vůz měl přední sklo, je umístěný černý stěrač, možná i skutečný.

Policie skutečně přijela; napřed jedno auto, pak i druhé, snad proto, že si první posádka nevěděla rady. Vypsaný pokutový lístek pak říká něco ve smyslu „Zlepšil jste nám večer”. Jak by se k něčemu podobnému postavila česká policie, spekulovat nebudeme.

Reklama

Výběr článků

Načítám