Hlavní obsah

Subaru představí nové WRX STI. Bude vypadat skvostně

Novinky, fra

WRX STI je pojem, který zná každý, kdo se o auta jen otřel. O tom, že Subaru na nové generaci pracuje, jsme zatím neslyšeli nic oficiálního, ale už koncept jasně ukazuje, že bude.

Foto: Subaru

Subaru Viziv Performance STI

Článek

Není to tak dávno, co na trhu skončilo Subaru WRX STI. Fanoušci měli tisíce otázek, zda nová generace bude, a pokud ano, tak kdy? Jenže odpovědi byly celkem vágní a nedalo se z nich nic vyvodit.

Snad jen studie Subaru Viziv byla příslibem nového krásného vozu, sportovnější verze Performance pak minulý rok vnesla trochu naděje. [celá zpráva]

Nyní je tu ještě více naladěná, nabušená a okřídlená studie Subaru Viziv Performance STI. Ano, oficiálně ponese logo STI na svém velkém zadním přítlačném křídle i předním nárazníku.

Foto: Subaru

Subaru Viziv Performance STI

Všem lidem, kteří doufají, že Subaru neposlalo do hrobu slavné jméno, třeba jen proto, že se leklo emisních norem, tak poslala značka vzkaz. Skvělý vzkaz. Svět opět dostane auto, které bude lpět na tom, aby řidič měl radost z jízdy. A to je dnes už téměř vzácnost. A kde vůz uvidíme? Na autosalonu v japonském Tokiu, který začíná zanedlouho (12. ledna 2018).

Foto: Subaru

Subaru WRX STI

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám