Hlavní obsah

Automobilky začaly odkrývat své novinky pro detroitský autosalon

Novinky, fra

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kdybychom měli představovat každé auto samostatně s každou nezřetelnou fotkou, kterou vypustí automobilky do světa, ani byste se v množství vozů, které se představí na lednovém autosalonu v americkém Detroitu, nevyznali. Takže souhrnně: Jeep Cherokee, Lexus LF-1 Limitless a Honda Insight.

Foto: Jeep

Jeep Cherokee (2018)

Článek

Začneme fotografiemi Jeepu Cherokee, protože na nich je vše pořádně vidět. Jde o první fotografický set, který byl uvolněn před premiérou, bez jakýchkoli dalších informací.

Původně nejžádanější džíp v nabídce automobilky, který byl postupně sesazen jinými modely, to se svým ultrapodivným designem, který měl být tak skvělý, že oslnil davy po celém světě, nemyslel tak vážně. Asi tolik neoslňoval, jinak by rozdělená světla byla i u dalších řad. Nová generace by si je udržela a nebrala by si příklad z modelu Grand Cherokee nebo Compassu – jeho test jsme nedávno představili. [celá zpráva]

Foto: Jeep

Jeep Cherokee (2018)

Foto: Jeep

Jeep Cherokee (2018)

Foto: Jeep

Jeep Cherokee (2018)

Foto: Jeep

Jeep Cherokee (2013)

Porovnejte sami, jak to sluší současnému a novému Jeepu Cherokee a klidně nám svůj poznatek napište do komentářů.

Lexus LF-1 Limitless

O novém superluxusním SUV od Lexusu jsme již psali. Měl by to být náhradník za velký Lexus LX, což není nic jiného než Toyota Land Cruiser s ohromnou stříbrnou maskou a znakem Lexus.

Po zádi se aktuálně představují přední světla. Vypadají dost efektně, že? Škoda že toho víc nevidíme a že firma nezveřejnila alespoň nějakou podrobnost. Ale vzhledem k modrému logu si troufáme tvrdit, že pod kapotou bude hybridní motor.

Foto: Lexus

Lexus LF-1 Limitless

Honda Insight

V Detroitu se objeví také třetí generace hybridního vozu Honda Insight. Ve srovnání s první generací to je krasavice k pohledání. Siluetou bychom ji klidně přirovnali k Opelu Insignia.

Přední maska je výrazná a s futuristickými světly. Velikostně se auto zařadí nad Hondu Civic a pod Hondu Accord. Podle představitelů značky nepůjde jen o konkurenta pro Toyotu Prius. Tohle auto bude někde úplně jinde – ať už designem, prostorem v interiéru, či sportovností.

Foto: maž, Novinky

Honda Insight

Foto: Honda

Honda Insight (2018)

Foto: Honda

Honda Insight (2018)

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám