Hlavní obsah

Opel Grandland X už má i tuning

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ještě se pořádně neprodává a už má Opel Grandland X upravenou verzi. Komu tedy nebude vyhovovat nabídka značky, může jít k Irmscheru. Tam pro něj mají zajímavou nabídku.

Foto: Irmscher

Irmscher Opel Grandland X

Článek

Nabídka Opelu Grandland X v České republice není nijak úchvatná. Vždyť se tu nabízí jen benzínový tříválec 1.2 Turbo (96 kW) a turbodiesel 1.6 BlueHDi (88 kW). Takže kdo by chtěl něco víc, musí si jít právě do Německa k tradiční tuningové firmě Opelu.

Irmscher nabízí opravdu něco navíc. Především k daným motorům nabízí zvýšení výkonu o 19 kW (25 koní), a je jedno, jaký z nich to je. Vždyť oba mají turbodmychadla a oba tedy jsou velmi snadno nastavitelné v jejich ECU.

K tomu samozřejmě je možné dokoupit další díly na karoserii, která vylepší auto a vytvoří z vozu jedinečný kus. Třeba snížený podvozek o 30 mm určitě udělá s autem hodně. Stejně tak i kola o průměrech 17 až 20 palců, a to jak v klasickém stříbrném, tak i černém provedení. K nim se pak budou hodit nášlapy po stranách nebo obklady na nárazníku kufru (ochrana proti poškrábání při nakládání zavazadel). Samozřejmě je tu i tradiční mřížka chladiče, kterou poznáte na první pohled. Irmscher má stejný styl už spoustu let.

Cena úprav zatím nebyla stanovena.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám