Hlavní obsah

BMW ukázalo své největší SUV, luxusní X7 půjde proti Q7 a GLS

Novinky, maž

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mnichovská automobilka poprvé odhalila své největší SUV, dle hierarchie pojmenované X7. Zatím jde pouze o koncept, sériová výroba v následujících letech je ale stoprocentní.

BEZ KOMENTÁŘE: BMW odtajnilo koncept modelu X7Video: BMW

 
Článek

Koncept X7 iPerformance je předobrazem toho, co v následujících měsících BMW nabídne v sériové podobě. Koncept je samozřejmě záměrně přehnaný (a alespoň na nás působí z fotografií podivně), aby budil pozornost: typické přední ledvinky jsou předimenzované, úzká zpětná zrcátka či dveře bez klik se do sériové výroby s největší pravděpodobností rovněž „nepodívají”. Světla jsou laserová a uvnitř obsahují modré X.

Foto: BMW

BMW Concept X7 iPerformance (2017)

Koncept je nalakován na vozech BMW nevyužívanou metalickou barvou Manhattan (samotná automobilka ji označuje jako olivovo-bronzovou). Kola s více paprskovým designem mají rozměr podobně monstrózní jako samotné auto – 23 palců. Samotnou délku tohoto monstra ale BMW nezveřejnilo, přes pět metrů na délku ale podle nás bude mít s jistotou.

Foto: BMW

BMW Concept X7 iPerformance (2017)

Foto: BMW

BMW Concept X7 iPerformance (2017)

O pohon se stará plug-in hybridní jednotka s neuvedeným výkonem. Uvnitř vozu jsou čtyři luxusní sedačky, cestující vzadu mohou sledovat/pracovat s obřími tablety integrovanými do opěradel. Řidič má pak ve futuristicky pojatém kokpitu k dispozici digitální přístrojový štít a neméně velký displej multimediálního systému.

Více bude zřejmé příští týden, kdy má koncept X7 iPerformance světovou výstavní premiéru.

Foto: BMW

BMW Concept X7 iPerformance (2017)

Foto: BMW

BMW Concept X7 iPerformance (2017)

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám