Hlavní obsah

Mitsubishi odhalilo Expander

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ačkoli autosalon v Jakartě začíná až v srpnu, už se objevily první snímky nového MPV Mitsubishi Expander. Líbí se vám?

Foto: Mitsubishi

Mitsubishi Expander

Článek

Autosalon v Jakartě začíná 10. srpna a tam se asi dozvíme všechny podrobnosti k tomuto autu. Zatím musíme říct, že první fotografie vypadají velmi nadějně. Tohle auto má šmrnc a sex appeal, i když je to MPV. Ano MPV, což je v Evropě už skoro nadávka. Tady u nás už máme samá SUV a crossovery a od MPV jako rodinného auta se ustupuje.

Foto: Mitsubishi

Mitsubishi Expander

Foto: Mitsubishi

Mitsubishi Expander

Mitsubishi tak příjemně překvapuje autem, které je MPV (byť zcela očividně na vyšším podvozku) a má dost prostoru pro celou rodinu o sedmi členech. Ano, tohle auto je sedmimístné a krátké informace o voze říkají, že je třeba nastupování do zadní řady extrémně pohodlné, stejně jako jsou právě tyto sedačky.

Dále víme, že pohonnou jednotkou bude patnáctistovka se šestnácti ventily, která bude spojená buď s pětistupňovou manuální převodovkou, nebo čtyřstupňovým automatem. Cena má podle přepočtu začínat někde na 370 000 korunách.

Otázka na závěr – líbilo by se vám tohle MPV i u nás?

Anketa

Chtěli byste Mitsubishi Expander i na českém trhu?
Ano
38,1 %
Ne
61,9 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 842 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám