Hlavní obsah

Ducati Diavel jako monstrózní modrý démon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tuning v naší rubrice přinášíme celkem často. Ale tuning motorek už tak častý není. A tohle je navíc úprava od firmy, která zatím u nás představovala auta – Garage Italia.

Foto: Garage Italia Customs

Ducati Diavel od Garage Italia Customs

Článek

Od nich jsme tu u nás už přivítali dva natuněné vozy – maličký Fiat 500e upravený u příležitosti nového dílu Star Wars do podoby galaktického pěšáka Stormtroopera (čtěte ZDE) a pak dvoubarevnou džínsovinovou Mazdu MX-5. [celá zpráva]

Tohle je ale z jiného soudku. Jde o Ducati Diavel upravený velmi netradičně. Některé komponenty totiž byly předělány do modrého karbonu. Blankytně modrý karbon není až tak obvyklý a už vůbec ne na motorce. Ale to není všechno. Třeba sedadlo je obšito luxusní alcantarou nebo tu je aplikován i Alutex, což je hliníková tkanina. Tu můžete mít třeba na žehlicím prknu. Tady je jí opletený výfuk. Samozřejmě že je zase v modré barvě.

Foto: Garage Italia Customs

Ducati Diavel od Garage Italia Customs

Foto: Garage Italia Customs

Ducati Diavel od Garage Italia Customs

Srdcem motocyklu je standardní motor, tedy kapalinou chlazená dvouválcová dvanáctistovka Testastretta 11°DS s výkonem 119 kW (162 koní) při 9250 ot./min.

Pokud se ptáte, kdo že to upravuje takhle podivně různá auta a motorky, tak je to vnuk bývalé hlavy Fiatu Gianniho Agnelliho, který má zajímavé jméno Lapo Eduard Elkann. Zapamatujte si ho, asi o něm ještě uslyšíme.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám