Hlavní obsah

Insignia se převlékla do zálesáckého, Country Tourer dostal vyšší podvozek

Novinky, maž

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Opel poprvé ukázal fotografie Insignie Combi v dobrodružněji pojaté verzi Country Tourer s oplastováním karoserie, vyšší světlou výškou a pohonem všech čtyř kol. Novinka dorazí na český trh letos na podzim.

Foto: Opel

Opel Insignia Country Tourer (2017)

Článek

Je obvyklé, že outdoorové varianty - ať už jde o Volvo nebo Škodu - se dodávají výhradně v karosářském provedení kombi, a Country Tourer pochopitelně není výjimkou. Toto provedení vychází ze standardní insignie, přidává ale kromě bohatého oplastování také 20 mm světlé výšky.

Standardem je pak pohon všech čtyř kol od firmy GKN s vektorováním točivého momentu. Zatím není zřejmé, se kterými motorizacemi bude možné Insignii Country Tourer pořídit. Dozvíme se to ale nejpozději v červnu, kdy bude spuštěn systém předobjednávek.

Foto: Opel

Opel Insignia Country Tourer (2017)

První zákazníci se dočkají letos na podzim, světovou výstavní premiéru bude mít popisovaný model v září na frankfurtském autosalonu.

Stejný model se bude prodávat i pod dalšími značkami koncernu GM. Konkrétně v USA jako Buick Regal TourX a v Austrálii jako Holden Commodore Tourer.

Foto: Opel

Opel Insignia Country Tourer (2017)

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám