Hlavní obsah

Rezavý jeep pro čínského boháče

Rat Rod je auto, které vypadá, jako by jej někdo vytáhl z vrakoviště, kde pěkně dlouho tlelo, dal mu nová kola a nechal ho znovu jezdit. Tenhle Jeep Wrangler Hunting Unlimited je komplet pokrytý rzí, ale stejně je to fešák.

Foto: Vilner

Jeep Wrangler Hunting Unlimited

Článek

Určitě se mezi vámi najde alespoň někdo, kdo by si tohle rezavé auto dokázal představit mít postavené doma před domem. I kdyby ostatní ohrnovali nos, on by si myslel své, protože Jeep Wrangler Hunting Unlimited bude pěkně drahé auto.

Foto: Vilner

Jeep Wrangler Hunting Unlimited

Pro jednoho nejmenovaného čínského boháče jej totiž postavila společnost Vilner, tedy bulharská tuningová firma, která se zabývá hlavně obšíváním interiérů nejšpičkovější kůží. Tady ale její čínská divize předělala celý vůz, včetně techniky.

Základem je Jeep Wrangler Unlimited z roku 2012. Toho kompletně odstrojili a všechen červený lak z něj obrousili až na kov. Pak kov leptali a speciálním postupem jej nechali zreznout. Tento proces pak chemicky zastavili a celý vůz pokryli průhledným lakem.

Foto: Vilner

Jeep Wrangler Hunting Unlimited

Při sestavování zůstal sice původní motor 3,6 V6 s výkonem 212 kW, ale podvozek dostal komponenty od firmy FOX, set ohromných kol s ještě většími sedmatřicetipalcovými pneumatikami ВFGoodrich Krawler T/A rock nebo speciální terénní nárazník s navijákem Warn.

A samozřejmě – interiér je jak přehlídka kožedělného průmyslu. Přístrojovka a obšití interiéru je provedeno z přírodně vydělávané kůže, zatímco sedadla jsou ze stařené Old Tobacco kůže. Pak jsou tu prvky kovové, jako je zajímavá skulptura na řadicí páce. V kufru jsou pak zavěšeny kožené tašky pro lovecké potřeby.

Foto: Vilner

Jeep Wrangler Hunting Unlimited

Foto: Vilner

Jeep Wrangler Hunting Unlimited

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám