Hlavní obsah

Novitec se pustil i do McLarenu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

McLaren 570S není zrovna auto, které by potřebovalo chiptuning. A vidíte, najdou se i takové firmy, které si to nemyslí, a dokonce i takoví zákazníci. Novitec se do toho pustil opravdu odvážně.

Novitec McLaren 570SVideo: Novitec

 
Článek

Firma Novitec Group není žádným nováčkem na poli tuningu nejlepších aut světa. V tradičním hledáčku jsou vozy jako Ferrari, Lamborghini, Maserati nebo Rolls-Royce. No a nově také McLaren, a to konkrétně s vozy 570C a 570S. A zanedlouho přijde na řadu i verze 570GT.

Zájemci si mohou objednat hned několik stupňů úprav. Úpravou map centrálního počítače motoru se docílí nárůstu výkonu a točivého momentu. Kdo by se bál, že si tím zničí svoje hodně drahé auto, tak mu Novitec doloží, že má na všechno certifikáty TÜV, a tedy i záruku.

Foto: Novitec

Novitec McLaren 570S

Foto: Novitec

Novitec McLaren 570S

U verze C se zvýší výkon z 397 na 448 kW (540/609 koní) a verze S pak disponuje dokonce až 475 kW (646 koní).

Většinou ale zákazníci požadují i úpravy dalších částí vozu. Takže i tady můžou dostat nový nerezový výfukový systém, nové pružiny, tlumiče, kola a pneumatiky o rozměrech 235/30 R20 vpředu a 305/30 R21 vzadu.

Foto: Novitec

Novitec McLaren 570S

Foto: Novitec

Novitec McLaren 570S

Samozřejmostí je nasazení hromady doplňků vyrobených z uhlíkových vláken, jako je velké zadní křídlo nebo kryt motoru, jehož sání vzduchu je nově vyvedeno nad střechu.

Cena není u téhle firmy tradičně uveřejněna.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám