Hlavní obsah

Náhradník Opelu Meriva se bude jmenovat Crossland X

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Už příští rok odejde Opel Meriva do důchodu. Tohle jméno pak zapomeneme, protože Opel se rozhodl jít cestou crossoverů, takže nástupce se bude jmenovat Crossland X.

Opel Meriva dostane nástupce v podobě modelu Crossland XVideo: Opel

 
Článek

Mánie vytváření aut, která jsou dvěma koly v jedné kategorii a dvěma v jiné, je stále silnější. Třeba Peugeot nedávno v České republice představil model 3008, který vypadá jako SUV, ale pohon všech kol nemá a mít nebude. [celá zpráva]

Předpokládáme, že podobně na tom bude i tohle auto, které Opel nyní jedním nic neříkajícím videem nastartoval. I když…

Video nám shora ukazuje jedoucí model, který by měl navazovat na Opel Mokka X, což nám moc informací nedává. Kromě jediné. Opel Meriva měl unikátní proti sobě otevíratelné dveře, které výrazně usnadňovaly nástup na zadní sedadla. Nové auto už bude mít dveře klasické.

Foto: Martin Žemlička, Novinky

Opel Meriva (2014)

Automobil se objeví už zkraje příštího roku, který bude pro tuhle značku hodně důležitý. Nejenže nabídne nástupce merivy, ale také velké insignie, které jsme nedávno dali naším testem sbohem. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám