Hlavní obsah

Široké Scirocco od Číňanů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Budoucnost Volkswagenu Scirocco není úplně jasná. Ale to neznamená, že se třídveřový sporťáček nemusí nechat upravit do krásy. Tuhle hodně širokou změnu má na svědomí firma Aspec.

Foto: Aspec

Aspec PPV430R

Článek

Že jste o Aspecu ještě neslyšeli? To bude tím, že nepatří mezi ty nejznámější firmy světa, které upravují auta. Přitom portfolio je široké. Na kontě jsou Mercedesy, Jaguary, Land Rovery, BMW, ale i Volkswageny. Firma je natolik silná v kramflících, že si nechává speciálně pro sebe vyrábět nová hliníková kola. A která firma tohle dnes může o sobě říct? Jen hrstka těch nejlepších z USA, Evropy a Japonska. A pak Aspec z Číny.

Foto: Aspec

Aspec PPV430R

Foto: Aspec

Aspec PPV430R

Ale pojďme na tohle Scirocco, které je opravdu extrémně široké. Jde totiž o tradiční úpravu s podtitulem widebody, které zahrnuje nástavce blatníků tak vytažené ven, že se pod ně vejdou ráfky a pneumatiky jak z Lamborghini.

Má na to VW Scirocco? Má. Podle firmy Aspec se tohle auto se zcela novými nárazníky, difuzorem, přední kapotou a ohromným křídlem totiž může pochlubit i zvýšeným výkonem na 312 kW (430 koní). Výkon v koních se promítl i do názvu vozu PPV430R.

O autě bohužel nevíme víc. Přesné rozměry, šířku pneumatik ani cenu.

Foto: Aspec

Aspec PPV430R

Foto: Aspec

Aspec PPV430R

Reklama

Výběr článků

Načítám