Hlavní obsah

Výrobce supersportů spolupracoval na přípravě rodinného MPV

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Značku W Motors známe jako výrobce neskutečných sporťáků Fenyr Supersport a Lykan Hypersport. Tahle dubajská firma si nyní střihla jedno velké MPV, které připravila s čínskou start-upovou firmou Iconiq.

Iconiq SevenVideo: Iconiq Motors

 
Článek

Auto se jmenuje Iconiq Seven a má všechno, co má takové velké MPV v Číně mít. Má být rozměrné, elegantní, mít trochu sportovní nádech, má být originální, musí se dovnitř vejít alespoň sedm lidí a musí být elektrické.

Foto: Iconiq Motors

Iconiq Seven

Foto: Iconiq Motors

Iconiq Seven

Tohle všechno se tu spojuje. Ve spolupráci s W Motors autoři připravili opravdu velmi pěkný koncept pro přehlídku automobilové krásy v Pebble Beach. Tady se ukazuje, že i velký a krabicovitý vůz může mít zajímavé tvary, nevypadat jako něco, co spadlo z europalety a disponovat i něčím, co můžeme nazvat sex-appealem.

Foto: Iconiq Motors

Iconiq Seven

Foto: Iconiq Motors

Iconiq Seven

Samozřejmě, že některé tvary jsou tu navíc, některé linky jsou tu vyloženě na oko, ale to se prostě v Číně žádá. Auto je elektromobil. A to je asi tak všechno, co nám lidé od Iconiq Motors prozradili. Ještě víme, že dveře se otevírají proti sobě jako u vozů Rolls-Royce, ale to je opravdu vše.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám