Hlavní obsah

Nejdražší piknikový koš? Dost možná od Rolls-Roycu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jaký je nejdražší piknikový koš? Asi ten, se kterým si musíte koupit i auto. Jinak se totiž k tomuhle kusu ořechového dřeva, kůže, skla a leštěného kovu nedostanete. Prostě si musíte ten Rolls-Royce koupit.

Foto: Rolls-Royce

Piknikový koš Rolls-Royce Phantom Zenith

Článek

Možná by tu ještě jedna cesta byla. Třeba že se majitel Rolls-Roycu Phantom Coupé nebo Phantom Drophead Coupé ve finálové edici Zenith rozhodne, že piknikový koš nechce a rozhodne se ho prodat. Ano, to není moc pravděpodobné, ale asi to bude stejně pravděpodobné, jako že si koupíte jedno z těchto aut, které stojí v základní výbavě 338 616 liber (10,5 miliónu korun), resp. 358 488 liber (11,1 miliónu korun).

Foto: Rolls-Royce

Piknikový koš Rolls-Royce Phantom Zenith

Foto: Rolls-Royce

Piknikový koš Rolls-Royce Phantom Zenith

Verze Zenith je poslední speciální edicí, která se rozloučí s poslední generací modelu Phantom. A k tomu je zapotřebí opravdu toho nejlepšího rozloučení, vždyť tohle auto znovu postavilo firmu na nohy. Tenhle kufřík z pravého amerického ořechu je tak opravdový unikát. Bude ho vyrobeno jen 50 kusů a navíc bude ve třech barevných provedeních.

Základem bude vždy americký ořech, ale jedna verze bude čalouněna černou a červenou kůží, další je vystlán námořnickou modří kombinovanou s jasně bílou a třetí je v kombinaci černé a šedé. Přesně ve stylu čalounění phantomů.

Foto: Rolls-Royce

Piknikový koš Rolls-Royce Phantom Zenith

Uvnitř pak jsou pravé křišťálové sklenice, leštěné nerezové příbory i piknikové dózy nebo třeba ubrousky s monogramem Rolls-Royce. A aby šlo slavit v trávě klidně i v podvečer, jsou všechny poličky osvětlené.

Foto: Rolls-Royce

Rolls-Royce Phantom Coupé a Drophead Coupé ve verzi Zenith

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám