Hlavní obsah

Suzuki ukáže v Paříži omlazený S-Cross a Ignis

Novinky, maž

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pařížský autosalon své brány otevře zhruba za měsíc a půl, automobilky tak po dvou měsících „sucha” začaly informovat o svých novinkách. Japonské Suzuki odtajnilo, co vše bude koncem září k vidění na jejím stánku.

Foto: Suzuki

Suzuki S-Cross (facelift)

Článek

Suzuki ukáže dva modely. Ignis už ale není žádnou novinou, poněvadž světová premiéra proběhla vloni na tokijském autosalonu. Ovšem omlazený S-Cross se v Paříži ukáže ve světové premiéře.

S-Cross se objevil v roce 2013, nyní přichází omlazená verze. Ta má jinou přední masku i spodní část, obří světlomety zůstaly stejné. Dosavadní atmosférický zážehový čtyřválec 1.6 VVT nahradí dva přeplňované motory s přímým vstřikováním: tříválec 1.0 BoosterJet a čtyřválec 1.4 BoosterJet.

Jaký bude jejich výkon, ale zatím netušíme, samotná automobilka chce změny odtajnit až ve čtvrtek 29. září.

Foto: Martin Žemlička, Novinky

Suzuki SX4 S-Cross

S nyní dosluhující verzí modelu S-Cross jsme v rámci první novinářské prezentace zdolávali zablácenou sjezdovku. Jak se nám dařilo, najdete v naší dřívější reportáži. [celá zpráva]

To Ignis už byl představen. Jde o malý model: má délku jen 3,7 metru, šířka je také minimální – 1,7 metru a auto je vysoké 1,6 metru.

Standardní je pohon předních kol, ale v budoucnu by měla být k dispozici i verze s pohonem na obě nápravy. Více si přečtěte v našem prvním představení. [celá zpráva]

Foto: Suzuki

Suzuki Ignis (2015) - v Paříži bude pouze evropská premiéra

Foto: Suzuki

Suzuki Ignis (2015)

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám