Hlavní obsah

Nissan pro model Qashqai připravil limitovanou Black Edition

Novinky, maž

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

SUV s podivným názvem Qashqai dostane limitovanou edici. Nazvaná je Black Edition a jak už samotný název napovídá, bude hlavně o černé barvě. Kromě laku karoserie jde například o specifická černá kola nebo doplňky v interiéru.

Foto: Nissan

Nissan Qashqai Black Edition (2016)

Článek

Limitovaná edice vychází z nejvyšší výbavy Tekna, ke které přidává 19” černá hliníková kola ‘Ibiscus’, vnitřní prahy dveří s názvem limitované edice a stylové kryty předního a zadního nárazníku.

Qashqai je vybaven panoramatickým střešním oknem a prahovými lištami s logem Black Edition. Součástí standardní výbavy jsou bi-xenonové světlomety a multimediální systém s dotykovým sedmipalcovým displejem.

Foto: Nissan

Nissan Qashqai Black Edition (2016)

Kromě perleťové černé je možné limitovanou edici koupit s bílým lakem karoserie, který kontrastuje s černými koly a dalšími detaily. Vybírat je možné pro Black Edition výhradně z naftových motorů - 1.5 dCi (110 k a 260 Nm) a 1.6 dCi (130k a 320 Nm). V nabídce jsou i tři benzínové motory (115 - 160 k), ty se však bůhvíproč s edicí Black Edition spárovat nemůžou.

Výroba popisované limitované edice bude omezena na 3 360 kusů pro celou Evropu. České ceny začínají na částce 653 150 korun.

Foto: Nissan

Nissan Qashqai Black Edition (2016)

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám