Hlavní obsah

Nejzvláštnější auto světa: United Nude Lo Res Concept

Představte si Lamborghini Countach. A teď jeho obrázek rozpixlujte. Snižte rozlišení. Ještě víc. A ještě. Co vznikne? United Nude Lo Res Concept. Jen se podívejte na video.

United Nude Lo Res ConceptVideo: United Nude

 
Článek

Značka United Nude je známá svou výstřední módní elegancí. V jejím portfoliu jsou třeba zvláštní boty vytištěné 3D tiskárnou, ale pokud se podíváme na nabídku bot, ještě jsou celkem normální. V supermoderním stylu pak mají třeba i hodinky, kabelky… A auto. Tedy ne na prodej. Jde o koncept elektromobilu, který je přesně ve stylu United Nude – oholený na samou podstatu.

Foto: United Nude

United Nude Lo Res Concept

Foto: United Nude

United Nude Lo Res Concept

Vznikl tak, jak jsme vám řekli v úvodu článku, nebo jste mohli vidět na videu. Prostě byl zjednodušený tvar na to úplné minimum. Na úplnou podstatu tvaru Lamborghini Countach. Ovšem auto jako takové je dvoumístné trochu jinak než předobraz.

Sedadla jsou umístěná za sebou. Kdo chce nastoupit či vystoupit, musí odklopit celou karoserii, která je postavená na základním černě eloxovaném hliníkovém hranatém rámu. Ten je pak polepený polykarbonátovými zatmavenými skly.

Foto: United Nude

United Nude Lo Res Concept

Uvnitř nečekejte nějaký luxus. Naopak. Tady je to opravdu syrové. Nic se neskrývá. Dokonce ani hromádky akumulátorů zasazené do bočních prahů. Jedinou ozdobou je víceúhelníkový volant z leštěné oceli.

Jelikož je auto elektromobil, zvládne maximální rychlost 50 km/h. Ale k provozu na pozemních komunikacích není. Bude stát v obchodě v Los Angeles.

Reklama

Výběr článků

Načítám