Hlavní obsah

Opel ukázal vivaro v osobní verzi, odveze až devět cestujících

Novinky, maž

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dvojče Renaultu Trafic, Opel Vivaro, se ukázalo také ve verzi pro přepravu cestujících. Technika, vzhled i nabízené motorizace vycházejí z dříve představené užitkové varianty.

Foto: Opel

Opel Vivaro Combi (2014)

Článek

Nově představená verze combi se nabízí ve dvou délkách karoserie (4998 a 5398 mm), sedadla nabízejí uspořádání ve třech řadách (3–3–3). Sedadla v druhé a třetí řadě jsou vyjímatelná, sedadla ve třetí řadě navíc mají nastavitelný sklon.

Proti užitkovému vivaru jsou boční a zadní dveře prosklené, pochopitelně chybí i přepážka za první řadou sedadel. Nákladový prostoru verze combi je chráněn obložením.

Nabídka motorů obsahuje výhradně naftové agregáty (stejné jako v případě užitkové verze). Základem je čtyřválec 1.6 CDTI o výkonu 66 kW (90 k), respektive 85 kW (115 k). Druhým motorem je 1.6 BiTurbo CDTI se sekvenčním přeplňováním. Tato pohonná jednotka se rovněž nabízí ve dvou výkonových verzích – 88 kW (120 k) a 103 kW (140 k).

Opel Vivaro bude mít světovou premiéru na autosalonu užitkových automobilů IAA v Hannoveru (23. září až 2. říjen 2014). Cenu zatím Opel neprozradil.

Foto: Opel

Opel Vivaro Combi (2014)

Foto: Opel

Opel Vivaro Combi (2014)

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám