Hlavní obsah

Novým hitem mezi časově vytíženými jedinci je rychlorande

Novinky, bok

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rychlá doba si žádá rychlá rozhodnutí. Tak nějakým takovým mottem by se dal označit nový fenomén mezi lidmi, kteří při svém hektickém pracovním vytížení nemají téměř na nic jiného čas, ani na pořádné rande. A tak se mezi nimi začal stále více vyskytovat nový jev, tzv. rychlorande.

Foto: Profimedia.cz

Především mezi pracovně vytíženými single ženami je v oblibě seznamování či rande během polední obědové pauzy, na nic jiného není čas.

Článek

První opravdové rande je vždycky něčím výjimečné. Někdo volí návštěvu kina či divadla, někdo zase romantickou večeři při svíčkách, fantazii se meze nekladou. I když ale stále mnozí po takových situacích tajně touží, mnozí na to jednoduše kvůli hektickému životnímu stylu či pracovnímu vytížení nemají čas.

A tak není ani takovým velkým překvapením, že převážně mladé single ženy hledají způsob, jak si na rande udělat čas. A povedlo se. Poslední dobou populární rychlorande se z kin a restaurací přesunulo do poledních obědových přestávek. Podle internetové stránky Lovestruck.com obliba randění či flirtování o polední pauze u mladých žen zaznamenala během posledního půl roku nárůst téměř o 22 procent.

Ženy komunikaci a flirt u oběda považují za přiměřené řešení, které pomáhá udržovat věci v nenuceném a přirozeném pořádku, případné volné večery pak mají vyhrazené pro přátele. Podle nich je navíc v této situaci vždycky možnost uniknout, když se vám komunikace nebo daný muž nebude zamlouvat.

Pokud patříte mezi jedince, kteří takový způsob rozhodně odsuzují a nedají na klasické rande dopustit, možná vás překvapí i fakt, že podle odborníků stačí jen tři minuty k tomu, aby nás někdo na první pohled zaujal. Po delší době je to už buď naprosto zbytečné, nebo se dotyčný musí mnohem více snažit.  [celá zpráva]

Čtěte také:
Když plastika prsu ženě zachrání život
Plastická operace může být prevencí vzniku rakoviny prsu. Kromě toho ženám s onkologickým onemocněním prsu pomáhá v návratu ke svému ženství.
Více se dočtete ve čtvrtek v deníku Právo (příloha Café).

Reklama

Související témata:

Související články

Když na prvním rande vázne hovor

Tak a je to konečně tady. Váš vyvolený protějšek vás pozval na rande. Všechno zdánlivě běží, jak má: šaty sedí a účes ještě drží, ucucáváte výborný drink...

Sedm tipů jak sbalit muže bez trapasu

Slečna či zralá žena zatouží po mužském objektu tak silně, že ho prostě musí mít. Jak to udělat, aby si jí přinejmenším všiml, pozval na rande, ale aby se...

Výběr článků

Načítám