Hlavní obsah

Na jaře budou opět v kurzu kónické podprsenky ve stylu Marilyn Monroe

– Londýn
Novinky, Dana Sokolová

Kónické podprsenky zaznamenaly své největší úspěchy v padesátých letech a to především díky hvězdám jako byly Marilyn Monroe a Jane Russelová. Tyto krásky udělaly tomuto maximalistickému tvaru podprsenky tu nejlepší reklamu. Svůj návrat pak slavily v osmdesátých letech díky klipu Madonny. Nyní se dostávají opět na výslunní.

Foto: Profimedia.cz

Kónické podprsenky proslavila mezi prvními Marilyn Monroe

Článek

Přestože se mnozí odborníci ze světa módy i ženské krásy podivují, kónické podprsenky slaví svůj opětovný návrat. Podle nich totiž podprsenky vzbuzují naprosto nepřirozené tvary, které docela degradují ženskou krásu. Přesto díky věhlasným světovým návrhářům zaznamenávají opět obrovskou popularitu.

Foto: Profimedia.cz

Do módy kónické podprsenky vrátil mezi prvními návrhář Jean Paul Gaultier

Jak uvádí deník Daily mail v Británii právě kónické podprsenky tvoří celou třetinu z prodeje všech podprsenek. A to i přestože se jejich cena pohybuje kolem 150 liber.

"Za opětovný vzestup tohoto tvaru podprsenek můžou návrháři jako Jean Paul Gaultier, Louise Goldin a Dolce & Gabbana, kteří je představili ve svých kolekcích pro následující sezónu jaro - léto 2010," potvrzuje prodejce spodního prádla Helen Spencer.

Podle ní návrat této módy ukazuje, že ženy již netouží skrývat svá ňadra pod minimalistické tvary podprsenek, ale naopak z nich chtějí udělat přednost. Touží být přitažlivé i sexy za každou cenu.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám