Hlavní obsah

Opilý Brit spadl z balkónu v 15. patře

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Neuvěřitelné štěstí měl mladý Brit, který se chtěl v novozélandském Aucklandu přes balkón dostat do svého zamčeného bytu. Přestože se zřítil z výšky 15. patra, nejenže přežil, ale podle lékařů vyvázl bez život ohrožujících zranění. Informovala o tom v pondělí novozélandská média.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Dvacetiletý britský občan, který pobývá na Novém Zélandu na stáži, se v neděli časně ráno vracel domů v podroušeném stavu, vylíčil podrobnosti zázračného případu deník New Zealand Herald.

Když mladík zjistil, že nemá klíče od bytu v komplexu Volt Apartment, šel vzbudit přítelkyni žijící v bytě nad ním, aby z jejího balkónu sešplhal na ten svůj. Žena se ho marně snažila zadržet.

Muž přelezl zábradlí a spadl do hloubky, kde dopadl na stříšku nad vchodem sousední budovy. Do nemocnice byl převezen v kritickém stavu s řadou fraktur, jeho stav se už ale údajně stabilizoval. Lékaři počítají s jeho úplným uzdravením.

"Přežít pád z tak velké výšky je absolutně nevídané," citoval novozélandský list šéflékaře kliniky, na níž byl Brit operován.

Reklama

Výběr článků

Načítám