Hlavní obsah

Bangladéšanka uřízla útočníkovi přirození, předložila ho jako důkaz

Novinky,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dháka

Čtyřicetiletá Monžu Begumová z vesnice Mirzapur na jihu Bangladéše uřízla penis sousedovi, který se ji pokusil znásilnit. Donesla ho na policejní stanici jako důkaz. Útočník čin popírá a tvrdí, že šlo o mstu ze strany zavržené milenky.

Foto: Profimedia.cz

Článek

„Je to docela neobvyklý případ. Co si pamatuji, je to poprvé, co žena donesla kus penisu na policejní stanici jako důkaz,“ řekl policejní mluvčí Abul Chaír BBC.

„Řekla, že se bránila, uřízla mu penis a donesla ho v igelitovém sáčku na policejní stanici, aby prokázala, že Mozammil Hak Mazí se ji pokusil znásilnit,“ dodal mluvčí.

Begumová vypověděla, že jí její soused zablokoval cestu do jejího příbytku a napadl ji. Dodala, že ji soused obtěžoval posledních šest měsíců.

Ženatý Mazí, který má pět dětí, ale obvinění ženy popírá. „Měli jsme spolu poměr a ona nyní naznačila, že bychom se oba měli přestěhovat do Dháky,“ řekl reportérovi BBC z nemocnice v Barisalu, kde ho ošetřují.

„Já jsem to odmítl, řekl jsem jí, že nemohu opustit svou ženu a děti. Ona se mi proto pomstila,“ dodal ještě muž, který bude zatčen, jakmile se zotaví.

„Ošetřili jsme jej, takže může normálně močit bez penisu,“ uvedl chirurg z barisalské nemocnice AMSM Šarfazzaman. Podle něj úd už přišít nešlo. „Policisté přinesli uříznutý penis až několik hodin po incidentu,“ vysvětlil lékař.

Reklama

Výběr článků

Načítám