Hlavní obsah

Raper se při koncertu vrhl z desetimetrové výšky do diváků

Londýn

Předčasný konec mělo nedělní vystoupení amerického rapera Goerge Watskyho v londýnské koncertní hale Alexandra Palace. Sedmadvacetiletý umělec během produkce vyšplhal na světelnou rampu a z desetimetrové výšky skočil na diváky. Watsky a dva posluchači skončili v nemocnici.

BEZ KOMENTÁŘE: George Watsky

 
Článek

Nejhůře dopadla žena, na niž Watsky dopadl. Sedmadvacetiletý raper jí zlomil ruku.

V úterý se pak prostřednictvím Facebooku omlouval. Svůj čin označil za „pitomý a nezodpovědný“ a dodal, že pro něj „není omluvy“.

Incident natočil jeden z diváků na mobil. Je vidět, jak raper vyšplhal po lanovém žebříku na rampu se světly nad pódiem, postavil se na ni a pak s jasným úmyslem bez varování skočil mezi diváky.

Raper tvrdí, že nebyl pod vlivem alkoholu ani žádné omamné látky. Slibuje, že se ze své chyby poučí. Ve svém turné chce pokračovat, ale už prý nebude „z ničeho skákat“.

Britská média se nezmiňují o tom, zda policie chystá nějaké obvinění.

George Watsky pochází ze San Franciska, nyní ale žije v Los Angeles. Označuje se za všestranného textaře, který osciluje mezi vážnými a žertovnými tématy. Nahrál tři studiová alba. To druhé se v roce 2010 dostalo na sedmé místo žebříčku prodejního serveru iTunes.

Reklama

Výběr článků

Načítám