Hlavní obsah

Mrtvola dítěte ležela tři roky v dětské postýlce

Právo, Ivan Vilček (Bratislava)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bratislava

Slovensko šokoval nález rozkládající se mrtvoly pětiletého dítěte, které leželo v dětské postýlce asi tři roky. V bytě přitom stále žila 42letá matka dítěte a její o deset roků mladší manžel, jenž ale nebyl otcem. Policie oba zadržela.

Mrtvola dítěte ležela tři roky v dětské postýlceVideo: TV Markíza

 
Článek

Dvojice žila v pronajatém bytě v bratislavské čtvrti Ružinov. Matka je opět v sedmém měsíci těhotenství. Zatím není jasné, za jakých okolností přišla dívka o život. Příčinu smrti určí soudní pitva.

Podle sousedů dívku pravděpodobně utýral k smrti její nevlastní otec. „Dívka z něho měla panický strach. Z bytu se často ozýval křik,“ uvedl jeden ze sousedů.

Když se sousedé na dívku ptali, rodiče odpovídali, že je u babičky nebo u tety na východě Slovenska. Sousedé případ oznámili sociálnímu úřadu, ale manželé úředníkům neotvírali dveře.

Druh matky v minulosti seděl čtyři roky ve věznici v Leopoldově za týrání manželky. Když se vrátil, vybíjel si zlost na nevlastní dceři. Sousedé dívku tři roky neviděli a z bytu se šířil zápach. „Když jsem šel kolem jejich bytu a měli otevřené dveře, bylo vidět haldy odpadků v jejich bytě,“ dodal soused.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám