Hlavní obsah

Kamión řítící se po dálnici před sebou tlačil vzpříčený Renault Clio

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Britská policie vyšetřuje okolnosti dramatické nehody, která se stala v lednu na dálnici A1 v hrabství Yorkshire. K incidentu došlo už v lednu, vyšetřování ale začalo až poté, co se záběry kamiónu, který před sebou po dálnici ve vysoké rychlosti tlačí osobní automobil, objevily na internetu. Informoval o tom server BBC.

Článek

Na snímcích, které byly zveřejněny na internetu, je vidět kamión jedoucí vysokou rychlostí po dálnici poblíž města Wetherby, který před sebou na předním nárazníku tlačí vzpříčený Renault Clio. Scénu natočil na mobilní telefon řidič kolemjedoucího vozu. V jedné chvíli je slyšet, jak křičí na spolujezdce: „On o tom ani neví!“

Firma Arclid Transport, které kamión patří, se na vyšetřování události podílí. „V lednu došlo k nehodě našeho vozidla s osobním autem,“ potvrdil mluvčí společnosti. „Poté, co jsme viděli ty záběry na internetu, zahájili jsme šetření,“ dodal.

Podle něj vyvázla řidička clia z incidentu bez zranění. Řidič kamiónu byl uvolněn ze služby, ale dosud proti němu nebylo vzneseno žádné obvinění, píše BBC.

Reklama

Výběr článků

Načítám