Hlavní obsah

V Londýně ubodali nadějného mladého fotbalistu

– Londýn
Novinky, Jakub Kynčl

Východním Londýnem otřásla tragická událost, když tam neznámí pachatelé ubodali nadějného 17letého fotbalistu. Letos jde již o devátého ubodaného teenagera v Londýně. Jahmal Mason-Blair zemřel na následky bodných poranění krku. Zraněním podlehl mladý hoch na místě.

Foto: Profimedia.cz

Chlapec podlehl bodným zraněním na místě. Ilustrační foto.

Článek

Policie uvedla, že v souvislosti se smrtí chlapce neproběhla ještě žádná zatýkání a teprve probíhá vyšetřování. Případ je prošetřován jako vražda. Pitva mladého fotbalisty proběhne v neděli.

Chlapec prošel několika mládežnickými fotbalovými kluby a byl vnímán jako velký talent. Jeho přátelé nyní vyprávějí, jak Jahmal snil o tom, že bude profesionálním fotbalistou a bude hrát britskou nejvyšší soutěž Premier League. Potkat ho bez míče bylo prý skoro nemožné.

Vražda byla spáchána v nočních hodinách. Jedna žena, která si raději nepřála být jmenována, uvedla, že viděla na osudném místě asi 20 teenagerů.

"Vypadalo to, že se nějaký malý kluk snaží s někým bojovat. Slyšela jsem hodně křiku. Pak se najednou všichni rozprchli do různých směrů. Co se stalo poté, už nevím," uvedla svědkyně.

Reklama

Výběr článků

Načítám