Hlavní obsah

Kennedy si objednával prostitutky, které se podobaly Jackie

Americký prezident John Fitzerald Kennedy si objednával prostitutky, které se podobaly jeho manželce Jackie. Tvrdí to americký spisovatel William Stadiem s odkazem na legendární majitelku luxusního nevěstince v Paříži madame Claude. Ta v roce 1977 kvůli skandálu s daněmi přesídlila do Kalifornie.

Foto: Profimedia.cz

Americký prezident J. F. Kennedy s manželkou Jackie

Článek

Když Kennedy pobýval v Paříži, právě v jejím podniku si objednal luxusní prostitutky, potvrdila madame Claude. JFK měl několik přání. „Dámy měly být nejen krásné a vášnivé, ale měly se co nejvíc podobat jeho manželce Jackie,“ uvedla.

Přání, z nichž by se mnozí červenali, plnila madame Claude i mnohým dalším prominentním zákazníkům. Patřili k nim například pohádkově bohatý řecký rejdař Aristoteles Onassis, či italský průmyslník Gianni Agnelli.

Častým návštěvníkem jejího podniku byl i malíř Marc Chagall. Mnohé její dámy nakreslil a skici jim potom věnoval. Agnelli měl dokonce skupinku dívek po sexuálních orgiích vzít s sebou na veletrh.

Seznam Kennedyho vyvolených je velmi dlouhý. Figurují na něm jména neznámých žen, prostitutek, striptérek, ale i žen, které byly hvězdami Hollywoodu.

"Když nemám sex, bolí mě hlava," stěžoval si první muž Spojených států, který v Bílém domě rozpoutal doslova orgie.

Prezidentovou ložnicí prošly například filmové hvězdy Marlene Dietrich, Marilyn Monroe nebo Angie Dickensonová.

Foto: Profimedia.cz

Herečka Angie Dickensonová

Bazénových večírků se účastnila německá prostitutka Ellen Rometschová, která byla podobná Elizabeth Taylorové či striptérka Blaze Starrová.

Učarovala mu například Judith Campbell Exnerová, původně milenka šéfa chicagského podsvětí a také milenka zpěváka Franka Sinatry. "Byl mnou očarovaný," řekla o svém setkání s JFK v roce 1960.

Dva a půl roku se stýkal také s Pamelou Turnureovou, sekretářkou vlastní ženy, která mu byla po vůli pokaždé, když Jacqueline odjela.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám