Hlavní obsah

Nervózní pes se v přímém přenosu zakousl moderátorce do obličeje

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Denver

Moderátorka americké regionální televize tuto středu ráno přivítala ve studiu 40kilogramového argentinského mastifa, kterého den předtím odvážný hasič vysvobodil z částečně zamrzlého rybníka. Nadšení ze záchrany s dobrým koncem však ve vteřině vystřídalo zděšení. Mastif totiž moderátorku v přímém přenosu pokousal.

Moderátorku ve vysílání pokousal argentinský mastif

 
Článek

V ranní show denverské televize KUSA TV si moderátorka Kyle Dyerová povídala se statečným hasičem a majitelem bílého mastifa, který při honbě za kojotem v úterý spadl do ledové vody. Ve studiu nechyběl ani 40kilogramový Max, se kterým se moderátorka nadšeně mazlila.

BEZ KOMENTÁŘE: Záchrana psa v zamrzlém rybníkuVideo: ksl.com

Pes, který byl zřejmě nesvůj ze světel, lidí a mikrofonů, ale zničehonic zaútočil a moderátorce se zakousl do obličeje. Dyerová byla okamžitě převezena do nemocnice v Denveru, kde jí lékaři rány ošetřili a provedli plastickou operaci. Sama moderátorka všem svým fanouškům a divákům pořadu vzkázala, že je v pořádku.

Na majitele čeká soud

Zatímco se Dyerová zotavuje ze zranění, na majitele psa Michaela Robinsona čeká soud, který by se měl konat 4. dubna. Podle vedoucího kontroly a péče o zvířata v Denveru Douga Kelleyho bude předvolán hned kvůli několika různým přečinům.

Zanedbal totiž bezpečnostní opatření a jeho mastif někoho pokousal. Robinson totiž neměl svého psa na vodítku, a tak nad ním nemohl neustále držet kontrolu, a navíc ho nenechal očkovat proti vzteklině.

Pes podle Kelleyho sice žádné známky nakažení vzteklinou nevykazuje, přesto zůstane deset dní v karanténě. Pokud se u něj za tu dobu vzteklina ani jiné onemocnění neprokáže, bude Max podle televize vrácen majiteli.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám