Hlavní obsah

Adoptovaného syna našla přes Facebook, za incest s ním půjde do vězení

– Detroit
Novinky, Examiner, Detroit Free Press

Šestatřicetiletá Američanka Aimee L. Swordová byla ve středu uznána vinnou, že měl čtyřikrát incestní styk se svým čtrnáctiletým synem. Toho našla před dvěma lety přes Facebook, protože se jí po něm stýskalo. Nakonec k němu ale zahořela láskou mileneckou. Soudce pro ni navrhl trest v délce devět až 30 let.

Článek

Aimee Swordová dala svého syna k adopci hned po narození. Až do čtrnácti let jí jeho adoptivní rodiče rok co rok posílali fotografie. Ve čtrnácti s tím přestali. Údajně se obávali, že by se mezi matkou a synem mohl vytvořit sexuální vztah. Matka se ale kontaktu nevzdávala a syna vyhledala přes Facebook. Když se s ním sešla, vyspala se s ním.

Chlapec před soudem uvedl, že spolu měli sex jak u ní doma ve Waterford Township, tak v hotelu Grand Rapids. To mu bylo čtrnáct. Swordová se přiznala, že s ním sex měla, ale jen jednou, ale vyšetřovatelé zjistili, že čin spáchala čtyřikrát.

Obhájce Swordsové Mitchell Ribitwer prohlásil: „Když uviděla chlapce, něco se v ní hnulo, ale nebyl to vztah matky a syna, nýbrž partnerský vztah.“ Doplnil, že žena sama byla v dětství zneužívaná. „Aimee hledá, důvod, proč se to stalo. Nerozumí tomu. Hledá radu.“

Soudce Daniel O´Brien pro ni navrhl trest v délce devět až 30 let, o jeho výši se ještě rozhodne.

Swordová přitom má ještě dalších pět dětí ve věku mezi batoletem a teenagerem. Její nový manžel o její incestní nevěře nic nevěděl.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám