Hlavní obsah

Z Jacksonova domu vynesli tašky plné léků

Novinky, Vladimír Michna, SkyNews
Los Angeles
Aktualizováno

Zaměstnanci úřadu losangeleského koronera vynesli plné tašky léků z domu, ve kterém zemřel král popu Michael Jackson. Vedoucí vyšetřování opustil dům, ve kterém Jackson bydlel, se dvěma velkými taškami „medikamentů“, které budou podrobeny expertize.

Foto: PHIL McCARTEN, Reuters

Otec Michaela Jacksona Joe

Článek

Zpěvák si dům pronajímal. Nový vývoj událostí podporuje požadavky rodiny Jacksonových, která chce pokračovat ve vyšetřování a znovu provést pitvu.

Poslední záběry ze zkoušek pro zpěvákovo turné ukazovaly Jacksona jako velmi angažovaného a nadšeného do zbrusu nové koncertní šňůry. Nikoli tedy fyzicky i psychicky na dně, jak jej vykreslovala mnohá média. To jen zvětšuje tajemství obklopující zpěvákovu smrt. Okolnosti smrti jsou proto pro Jacksonovu rodinu stále podezřelé.

Jacksonův otec využil smrt syna k reklamě

Zpěvákův otec, Joe Jackson se ukázal jako velmi praktický muž. Využil smrti svého syna k propagaci vlastního projektu na tiskové konferenci, kde všichni očekávali nové informace o zpěvákově úmrtí.

Ale pan Jackson mi řekl, že plakal uvnitř, a nevidí nic špatného na pokračování obchodu, který Michael schválil
reportér SkyNews

Joe Jackson na mítinku pro novináře představil svou novou nahrávací společnost a svého nového obchodního partnera. Mnoho Američanů takové jednání odsoudilo.

Jacksonův otec vždy uměl ze svých dětí velmi dobře těžit. Zejména jeho syn Michael, pozdější popový král, v mládí velmi trpěl otcovým despotismem v dobách účinkování v rodinném uskupení Jackson 5.

Otec Joe byl údajně také důvodem Michaelových plastických operací - zpěvák nechtěl vypadat jako jeho otec a byl proto schopen udělat a zaplatit cokoli.

„Ale pan Jackson mi řekl, že plakal uvnitř, a nevidí nic špatného na pokračování obchodu, který Michael schválil," napsal Stuart Ramsay, reportér SkyNews v Los Angeles .

Fanoušci byli nicméně velmi překvapeni, že Jacksonův otec hovořil pouze o obchodu. Zklamáni byli také zejména kvůli tomu, že doposud nebyly zveřejněny žádné informace o Jacksonově pohřbu. Důvodem je však zřejmě to, že rodina ještě nemá pohřeb připraven.

Svému otci Michael Jackson prý nic neodkázal

Podle poslední vůle zpěváka Michaela Jacksona, kterou údajně sestavil v roce 2002 jeho právní zástupce John Branca, by se zpěvákovo jmění mělo rozdělit mezi jeho matku, jeho tři děti a mezi několik charitativních organizací. Na Michaelova otce by podle všeho nemělo zbýt nic, napsal v neděli list Wall Street Journal.

Zpěvákův advokát by podle něj mohl o dokumentu, který obsahuje jeho poslední přání, informovat soud v Los Angeles možná už ve čtvrtek.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám