Hlavní obsah

Herečka Lenka Krobotová na on-line chatu: Na krváky nekoukám

– KARLOVY VARY • Aktualizováno
Právo, Kateřina Farná

Herečka Lenka Krobotová odpovídala ve středu z karlovarského festivalu na otázky čtenářů Novinek.cz. Do lázeňského města dorazila s delegací k novému hororu Juraje Herze T.M.A. V něm ztvárnila jednu z hlavních rolí.

Článek

Na otázku „jak to děláte, že jste neustále tak krásná a sexy“, odvětila: „Mám úžasný dítě. Děkuju za lichotku.“ A k tomu, "jaký je její recept na to být zajímavou a inteligentní herečkou, která na sebe nepotřebuje neustále upozorňovat", odpověděla: „Možná je to jen o tom, že si nemyslím, že herec musí být nutně něco výjimečného. Je to jen podivná profese.“

Nechyběly ani dotazy týkající se smrti hudební megastar, Michaela Jacksona. „Je  součást mého mládí, takže se dá říct, že mě to i vzalo,“ uvedla.

Hraje "takovou normální holku Lucii"

„Hraji Lucii, docela obyčejnou holčinu, která žije na venkově. Ukáže se, že má temnou minulost a je patologicky zamilovaná do hlavního hrdiny,“ řekla o své postavě Lenka Krobotová, která už devět let patří k oporám pražského Dejvické divadla. Vedle uznávané herečky je také čerstvou maminkou. Její syn Šimon byl v době natáčení T.M.A. teprve čtyřměsíční, a ona si tak mezi záběry odskakovala ke kojení.

Krobotová tvrdí, že vše se dalo v pohodě skloubit a ani hororový námět snímku nijak nepoznamenal její klidné spaní: „Upřímně, když jste členem filmového štábu, tudíž jde o pracovní proces, dějové věci nevnímáte tolik jako potom z plátna. Jde o řemeslo a děj se postupně skládá dohromady.“

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám