Hlavní obsah

Placebo míří do Karlína

Novinky, Stanislav Dvořák

Britská skupina Placebo přijede 8. listopadu do pražského Fóra Karlín. V rámci turné slaví 20. let od vydání debutu Placebo.

Foto: Právo - Jan Handrejch

Placebo

Článek

Placebo, kteří hrají alternativnější rock, vznikli v Londýně v roce 1994 a o dva roky později vydali slavné debutové album. Do Prahy nepřijedou propagovat novou řadovou desku, ale hlavně oslavovat svou historii, proto odehrají skladby ze všech svých starých alb.

„Řekněme, že zahrajeme i pár skladeb, u kterých jsem se zapřísáhl, že je již nikdy hrát nebudeme. Myslím ale, že nastal čas, abychom přiznali, že je mnoho fanoušků Placebo opravdu chce slyšet. Měli s námi velkou trpělivost, protože jsme naše komerčně nejúspěšnější písničky jen málokdy hráli. A turné k 20. výročí se jeví jako ta správná příležitost, abychom tak učinili. Je to naším záměrem. Tohle turné je pro

nás a pro naše fanoušky velká šance znovu si připomenout náš raný materiál,” uvedl Brian Molko.

”Takže pokud nás chcete vidět, jak hrajeme písně jako Pure Morning a Nancy Boy, které jsme během posledních 10 let nehráli a asi už v budoucnu hrát nebudeme, měli byste některý z našich koncertů navštívit! A navíc pro vás máme připraveno pár překvapení,“ dodal.

Vstupenky jsou v síti Ticketpro za 1290 korun.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám