Hlavní obsah

ABBA se sešla, ale zpívat nechtěla

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čtyři členové skupiny ABBA se ve středu sešli při otevření hudební restaurace inspirované muzikálem Mamma Mia! ve Stockholmu.

Foto: Reuters

Bývalí členové skupiny ABBA

Článek

Agnetha, Bjorn, Benny a Anni-Frid opět museli čelit dotazům, jestli ještě někdy společně vystoupí. Odpověděli, že nevystoupí, což opakují už desítky let. „Myslím, že ne. A myslím, že ostatní odpověděli na tuto otázku stejně,“ řekl Bjorn Ulvaeus.

Vysvětlil, že projekt Mamma Mia! The Party si vypůjčil náladu z muzikálu Mamma Mia!. Restaurace je zařízena v řeckém stylu s olivovníky a fontánkami. Hosté budou obslouženi a k tomu se přidá hudba skupiny ABBA a taneční vystoupení.

Chtěl prý hlavně připomenout lidem radost, kterou jim přinášel muzikál a film Mamma Mia!: „Na konci představení byli velmi šťastní. Vstali a v uličkách tančili. Mým záměrem bylo přenést to do prostředí restaurace, řecké restaurace, a dobře se pobavit s dobrým jídlem, vínem, zpěvem a tancem.“

ABBA patří ke komerčně nejúspěšnějším skupinám všech dob, kdysi proslula hity jako Dancing Queen, S.O.S, Mamma Mia, Money, Money, Money, Knowing Me Knowing You, Take A Chance On Me, Chiquitita, The Winner Takes It All či Super Trouper.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám