Hlavní obsah

Vstupné na pražský koncert Motörhead se bude vracet od 6. ledna

Pořadatelé zrušili koncert kapel Motörhead, Saxon a Girlschool, které měly společně vystoupit 18. února příštího roku v pražském Foru Karlín. Důvodem je pondělní úmrtí frontmana Motörhead Lemmyho Kilmistera, informovala Kateřina Dědková.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Motörhead u nás hráli v červenci na Rock for People Europe.

Článek

„Vstupné se bude vracet proti nepoškozené vstupence v místě zakoupení či převodem na účet v případě zakoupení lístku on-line od 6. ledna,” uvedl za pořádající agenturu NuCoast Productions Patrik Svitek.

Bubeník Motörhead Mikkey Dee se nechal slyšet, že úmrtím jejich frontmana skupina končí. Film o Kilmisterovi uvedou tuzemská kina pod názvem Lemmy 14. ledna příštího roku. Americký snímek z roku 2010 mapuje tři roky jeho života plného žen, alkoholu, drog a především hlasité hudby.

Ohrožen je také koncert Janet Jacksonové, která měla vystoupit 20. dubna příštího roku také v Praze. Devětačtyřicetiletá sestra zesnulého popového krále Michaela Jacksona oznámila na svých webových stránkách a na sociálních sítích, že přerušuje turné k novému albu Unbreakable, protože musí podstoupit blíže neurčený chirurgický zákrok. Nová data koncertů nesdělila.

Ve vzkazu na internetu uvedla, že pro každý z chystaných koncertů bude zveřejněn nový termín a že si fanoušci mají zakoupené vstupenky ponechat. Agentura pořádající pražský koncert Live Nation a společnost Ticketportal, která zahájila 16. října předprodej vstupenek v cenách 1790 až 2690 korun, se zatím k situaci nevyjádřily.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám