Hlavní obsah

Nová DVD: Milenky starého kriminálníka, Mimoni a Láska po anglicku

Právo, Věra Míšková

Poprvé na DVD a Blu-Ray vychází digitálně restaurovaný film z roku 1927 Milenky starého kriminálníka s Vlastou Burianem. Děti se zatím na Blu-Ray dočkají hitu letošního léta a podzimu, animované komedie Mimoni, kterou od červnové premiéry vidělo v kinech více než 750 000 diváků. Pierce Brosnan hraje univerzitního profesora v romantické komedii Láska po anglicku.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD 41. týden

Článek

Milenky starého kriminálníka

Nová DVD

Král komiků Vlasta Burian exceluje v dvojroli nemajetného aristokrata a obávaného gangstera, po jeho boku uvidíme Anny Ondrákovou coby milovnici boxu a rychlé jízdy automobilem. Rozsáhlá rekonstrukce původního 108 minut dlouhého filmového materiálu umožnila vytvořit novou – 35 mm kopii, jež následně prošla procesem chemického kolorování unikátní evropskou metodou.

Milenky starého kriminálníka, Československo 1927, 108 min., režie: Svatopluk Inneman, hrají: Vlasta Burian, Anny Ondráková, Jindřich Plachta a další.

Mimoni

Nová DVD

Odpověď na naléhavou otázku, proč vlastně ti roztomilí žlutí tvorové dobrovolně slouží nejodpornějšímu padouchovi Gruovi přináší animovaná komedie Mimoni, která z nich konečně dělá hlavní postavy příběhu. Z historie jejich rodu totiž vyplývá, že odjakživa vidí ve službě tomu největšímu existujícímu lumpovi smysl své existence.

Mimoni, USA 2015, animovaná komedie, 91 min., režie: Kyle Balda a Pierre Coffin, hrají (hlasy): Sandra Bullocková, Jon Hamm, Michael Keaton a další.

Láska po anglicku

Nová DVD

Richard je úspěšný univerzitní profesor, který se vzdá krásných vysokoškolaček na jednu noc  kvůli o mnoho let mladší Kate, se kterou čeká dítě. O tři roky později se Kate zamiluje do někoho jiného a odstěhuje se. Zároveň posílá svou sestru Olivii, aby zkontrolovala, jestli se Richard dobře stará o jejich syna...

Láska po anglicku, USA 2014, romantická komedie, 99 min., režie: Tom Vaughan, hrají: Pierce Brosnan, Jessica Alba, Salma Hayeková a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám