Hlavní obsah

Indiana Jones je jedině Ford. I v 75 letech, tvrdí producent

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Producent Frank Marshall odmítl spekulace, že Indianu Jonese by v pokračování akční dobrodružné komedie, které se připravuje, mohl hrát někdo jiný než Harrison Ford. Je pravděpodobné, že v době natáčení mu bude okolo 75 let.

Foto: Lucasfilm

Indiana Jones.

Článek

„Neuděláme to jako s Bondem, nebudeme někomu jinému říkat Indiana Jones,“ řekl Frank Marshall, který produkoval všechny filmy s Indianou.

„Je kolem toho spousta spekulací. Ještě jsme si nad tím ani nesedli, ale uděláme to. Je tu pár lidí, kteří by pravděpodobně mohli převzít štafetu.“

Už delší dobu se šíří spekulace o novém díle a mladším herci, který by mohl hrát Indianu Jonese. V roce 2013 Disney podepsal smlouvu s Paramountem a získal distribuční práva na všechna budoucí pokračování této série. Chris Pratt řekl magazínu Entertainment Weekly, že se prý o něm uvažovalo jako o novém představiteli slavného archeologa s bičem, což mu lichotí.

Celá série začala roku 1981, kdy Indianu představil světu režisér Steven Spielberg ve filmu Dobyvatelé ztracené archy. Měl obrovský úspěch. Roku 1984 přišel Spielberg s druhým dílem Indiana Jones a chrám zkázy, pak následoval Indiana Jones a poslední křížová výprava v roce 1989 a Indiana Jones a království křišťálové lebky v roce 2008.

Harrison Ford se také připravuje na pokračování Blade Runnera, které se má točit snad v roce 2017. Režírovat ho má současná velká hvězda thrillerů Denis Villeneuve, který má za sebou uznávané filmy Požáry, Zmizení a Sicario.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám