Hlavní obsah

Evropským cenám MTV dominoval Justin Bieber

Evropským hudebním cenám televizního kanálu MTV v neděli večer dominoval kanadský popový zpěvák Justin Bieber, který získal hned pět ocenění mimo jiné pro nejlepšího zpěváka a za nejlepší vzhled. Cenu za nejlepší videoklip si překvapivě odneslo hiphopové duo Macklemore a Ryan Lewis, napsala agentura AFP.

Foto: Antonio Calanni, ČTK/AP

Justin Bieber

Článek

Davy jásajících fanynek Bieber potěšil svým vystoupením, kdy zazpíval svůj hit What Do You Mean? Jednadvacetiletá hvězda si odnesla cenu i za nejlepší spolupráci na písni Where Are U Now? s DJ Skillexem a Diplem. Příští měsíc by měl Bieber po třech letech vydat nové album.

Foto: Luca Bruno, ČTK/AP

Macklemore a Ryan Lewis

Jak poznamenala agentura Reuters, mnoho slavných hudebníků na udílení cen chybělo. Byla mezi nimi například zpěvačka Taylor Swiftová, která získala cenu za nejlepší píseň Bad Blood, Rihanna, která vyhrála nejlepší zpěvačku či chlapecká skupina One Direction, která zvítězila v kategorii Nejlepší pop.

Foto: Luca Bruno, ČTK/AP

James Bay

Foto: Luca Bruno, ČTK/AP

Pharrell Williams

Diváky ale zabavila britská zpěvačka Ellie Gouldingová či italský tenorista Andrea Bocelli, který vystoupil se svou známou písní Time to Say Goodbye a vysloužil si obrovský potlesk.

Udílení cen se odehrává každý rok v jiném evropské městě a vítěze vybírají fanoušci z celého kontinentu.

Reklama

Výběr článků

Načítám