Hlavní obsah

Nová DVD: Pěna dní, Mercy, Šéfové na zabití 2 a 7 trpaslíků

Právo, Věra Míšková

Na DVD právě vychází surrealistický filmový výlet Pěna dní, inspirovaný knihou francouzského spisovatele a bohéma Borise Viana. Milovníkům hororů je určen nadpřirozený thriller Mercy. Komu se líbili Šéfové na zabití, uvítá dvojku. Na blu-ray vychází německá animovaná komedie 7 trpaslíků.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD 13. týden

Článek

Pěna dní

Nová DVD

Ve městě, kde auta mají volant v kufru, lidé bruslí pozpátku a klavír míchá koktejly, žije idealistický a vynalézavý Colin pouze v kruhu svých přátel Nicolase a Chicka. Jednoho dne Colin potká svou osudovou lásku Chloé. Ta však onemocní záhadnou nemocí: v plicích jí vykvete leknín. Bezstarostný svět milenců je nemocí fatálně zasažen.

Pěna dní, Francie 2013, drama/fantasy, 131 min., režie: Michel Gondry, hrají: Romain Duris, Audrey Tautou, Omar Sy, Gad Elmaleh, Alain Chabat a další.

Mercy

Nová DVD

Nadpřirozený thriller odkrývá dávná rodinná tajemství. Dva problémoví bratři se vydají společně se svou matkou do odlehlého domu, aby se tu postarali o babičku. Snaha pomoci jim ale přinese nečekané překvapení v podobě děsivých tajemství, která jejich babička dosud skrývala.

Mercy, USA 2014, thriller, 79 min., režie: Peter Cornwell, hrají: Chandler Riggs, Dylan McDermott, Mark Duplass, Frances O’Connorová a další.

Šéfové na zabití 2

Nová DVD

Nick, Dale a Kurt se rozhodnou stát svými vlastními pány a podnikat na vlastní pěst. Jenže je napálí prohnaný investor a v hlavách povedené trojice se vylíhne bláznivý plán, jak získat podnik zpět.

Šéfové na zabití 2, USA 2014, komedie, 104 min., režie: Sean Anders, hrají: Jason Bateman, Charlie Day, Jason Sudeikis, Chris Pine, Jennifer Anistonová, Christoph Waltz, Jamie Foxx, Kevin Spacey a další.

7 trpaslíků

Nová DVD

Možná to byla nemotornost, možná jen smůla… Bobo, nejmladší ze sedmi trpaslíků, píchnul princeznu Růženku do prstu, než hodiny na oslavě jejích 18. narozenin odbily půlnoc, a poslal tak celé království do staletí trvajícího spánku. On i jeho šest kamarádů musí stůj co stůj chybu napravit. Ale jak? Trpaslíci vědí, že Růženka miluje Jacka. On jediný ji může probudit ze zakletí. Jenže Jack je momentálně ve spárech děsivého draka Paliče…

7 trpaslíků (Blu-ray 3D+2D), Německo 2014, animovaná komedie, 88 min., režie: Boris Aljinovic, Harald Siepermann, v českém znění: Josef Vágner, Zdeněk Maryška, Jan Maxián, Bohdan Tůma, Josef Carda a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám