Hlavní obsah

Ford skončil. Na Indianu Jonese kandiduje Chris Pratt

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americký tisk spekuluje o tom, že ikonickou postavu Indiany Jonese převezme po Harrisonu Fordovi mladý herec Chris Pratt. Nový film už se připravuje.

Foto: Universal

Chris Pratt

Článek

Zatím se jedná jen o relativně věrohodnou hollywoodskou šeptandu, studio Disney ještě nepotvrdilo, že by Pratt uzavřel smlouvu, nicméně film s Indianou Jonesem určitě připravují.

Foto: Universal

Chris Pratt

Chris Pratt za sebou zatím nemá mnoho slavných rolí. Namluvil hrdinu Lego příběhu a hrál ve Strážcích Galaxie. Také by se měl objevit v Jurském světě. Do filmografie tohoto pětatřicetiletého herce norsko-švýcarsko-anglického původu patří také Mládeži nepřístupno, Pozdravy ze spermabanky, Zásnuby na dobu neurčitou, 30 minut po půlnoci nebo Moneyball.

Pratt, jehož manželkou je herecká kolegyně Anna Farisová, se podle oficiálního životopisu rád věnuje lovu a rybaření. S jonesovským bičem by tedy mohl umět zacházet. Stejně by se ale jako Indiana Jones setkal s kritikou – jako každý, kdo chce vystřídat tak legendárního herce.

Může se Vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám