Hlavní obsah

Objev z Hard Rock Rising pojede do Barcelony

Právo, (jaš)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Již popáté u nás letos proběhne soutěž skupin nazvaná Hard Rock Rising. Po celém světě hledá nadějné kapely a má ambici uvést je na mezinárodní scénu. V letošním roce získají ti nejlepší jako výhru výlet do Barcelony a vystoupení na festivalu Hard Rock Rising Barcelona.

Foto: archív skupiny

V roce 2013 vyhrála českou Hard Rock Rising skupina Doctor Victor.

Článek

Přihlašování českých skupin do soutěže potrvá do 26. ledna. Potom zasedne porota složená z hudebníků a profesionálů, která vybere osm semifinalistů. Devátý vzejde z internetového hlasování fanoušků. Kapely se pak ve třech březnových kolech utkají na pódiu Hard Rock Cafe Praha a tři vítězové proti sobě vystoupí v dubnovém finále.

Vítěz českého kola kromě šance hrát na festivalu před šedesáti tisíci fanoušky v Barceloně získá navíc 1000 dolarů, věcné ceny a možnost spolupráce na uvedení singlu do českých rádií.

Kapely se mohou přihlásit na stránkách HardRockRising.com, kde se dočtou i o podmínkách, které pro soutěž platí.

Festival Hard Rock Rising Barcelona se odehraje 24. a 25. července 2015 na pláži Barcelony a jeho program bude nabitý rockovými hvězdami.

Loni v české soutěži Hard Rock Rising vyhrála skupina Never Left Behind, předloni formace Doctor Victor.

Reklama

Výběr článků

Načítám