Hlavní obsah

Syn Micka Jaggera se potatil. Bude hrát rockera ze 70. let

Novinky, Stanislav Dvořák

James Jagger dostal jednu z rolí v očekávaném seriálu z prostředí americké hudební scény 70. let minulého století. Tvůrci prozradili, že to bude drama o sexu, drogách a rokenrolu a režii má samotný Martin Scorsese.

Foto: Profimedia.cz

James Jagger

Článek

O pilotu k sérii mluvila společnost HBO už začátkem roku 2014 a nyní potvrdila, že objednává celý seriál. Jako jeden z producentů a poradců se na sérii podílí i frontman Rolling Stones Mick Jagger, hlavní slovo bude ale zřejmě mít Scorsese, režisér filmů jako Vlk z Wall Street, Prokletý ostrov, Casino, Gangy New Yorku, Mafiáni, Taxikář atd.

Seriál se odehrává v období, kdy hudební scénu ovládl punk a disko. Producent Richie se snaží postavit na nohy krachující studio a najít nový sound, kterým převálcuje Ameriku. Jako šéf studia American Century Records se představí Bobby Cannavale, jeho manželku bude hrát Olivia Wildeová. Dále hrají například Andrew „Dice” Clay, Ato Essandoh, Max Casella, James Jagger, Jack Quaid, Birgitte Sorensonová či Bo Dietel.

Olivie Wildeová je známa například z filmů The Words, Rivalové nebo Tron: Legacy 3D a v seriálu ztělesní Devon, která byla zvyklá žít si jako modelka na vysoké noze a při problémech znovu sklouzává do drog. Bobbyho Cannavala mohou diváci znát třeba z úspěšného filmu Woodyho Allena Jasmíniny slzy nebo ze seriálu Impérium – Mafie v Atlantic City, který točil stejně jako tento zatím bezejmenný seriál Martin Scorsese.

Produkce se ujmou kromě Micka Jaggera Terence Winter, Rick Yorn, Victoria Pearmanová a Emma Tillinger Koskoffová.

Reklama

Výběr článků

Načítám