Hlavní obsah

Podzimní TV Prima sází na Vinaře

Právo, jp

Komediální seriál Vinaři z prostředí jihomoravských vinic, vysílaný od 31. srpna každou neděli večer s Václavem Postráneckým, Terezou Kostkovou či Miroslavem Táborským v hlavních rolích, se má stát hlavním podzimním trhákem televize Prima.

Foto: TV Prima

Miroslav Táborský v seriálu Vinaři.

Článek

Prima do něj hodně investovala včetně billboardů u silnic a úvodní písničky od skupiny Chinaski. Investovala i do mobilního pojízdného zpravodajského studia, ze kterého hodlá velmi často vysílat své hlavní večerní zprávy. Diváci měli možnost vidět studio na obrazovce při terénní práci z Mikulova tento čtvrtek i pátek.

Mezi premiérové pořady Primy patří zábavná show Kdo je kdo s herci Danou Morávkovou, Alicí Bendovou, Bobem Kleplem a Martinem Zounarem, vysílaná ve čtvrtek večer, nové díly kuchaření se Zdeňkem Pohlreichem pod názvem Teď vaří šéf či pořad Překvápko.

V něm se budou známé celebrity převlékat a maskovat za „obyčejné“ lidi, například za číšníky, prodavače, taxikáře a podobě. Nová má být i talkshow Michala Suchánka a Richarda Genzera nazvaná TGM: Talkshow Geni a Míši, vysílaná v neděli po Vinařích. Zahrají si v ní i jejich spoluhráči z Partičky.

Může se Vám hodit na službě Firmy.cz:

A ještě jedna soutěž se objeví v premiéře. Jmenuje se Muži proti ženám a moderovat ji mají Dalibor Gondík a Tereza Kostková. Nasazená má být na sobotní večery později na podzim. Show Jana Krause se odsouvá z pátečního večera na středu.

Reklama

Výběr článků

Načítám